Szülinapi programok gyerekeknek

programok szülinapra gyerekeknek

Ha igazán egyedi szülinapi programokat szeretnétek a gyerekeknek, akkor nézzétek meg ezt az oldalt: www.logikoffer.hu - ez mostanában az egyik legnépszerűbb otthoni szülinapi program. Nem fogtok csalódni!

logikoffer_logo_1.jpgA gyerek születésnapját minden évben boldogan várjuk. Készülünk rá, dugdossuk az ajándékokat, már hetekkel előre örülünk, hogy örülni fog. Látjuk a felcsillanó boldogságot a szemében, amikor megjönnek a vendégek, előkerülnek az ajándékok. Ám még izgalmasabb lehet, ha nem otthonunkban, hanem egy különleges helyszínen szervezünk bulit: maradandó élmény lehet a gyerkőcöknek megmenteni a szülinapos királylányt a bezárt szobából, vagy cirkuszi előadás után tortát szelni.

Bemutatunk most pár klasszat a szülinapi programok közül. Így a fergeteges buli után pakolni vagy mosogatni sem kell otthon, a gyerekeknek viszont csodálatos élmény és meglepetés lesz a mulatság.

Cirkuszi szülinapi programok

A gyerkőcök mesés környezetben bulizhatnak barátaikkal, majd együtt megnézhetnek egy cirkuszi előadást is. Az ünneplést emellett az ünnepelt kedvenc zenéi, fotói és videói tehetik felejthetetlenné, a buli zavartalanságáról pedig a kedves hoszteszek gondoskodnak. A buliban 12 szeletes tortával, üdítővel, popcornnal lepik meg a csapatot – ezek mennyisége négy különböző csomagtól függ. 

Főzős szülinapi programok

Szombaton és vasárnap a KukTanodában szülinapi bulik számára van fenntartva a hely. Délelőtt 10-től 12.30-ig vagy délután 15-től 17.30-ig náluk ünnepelheti a gyerkőc születésnapját. A KukTanoda szülinapi meghívóját elküldik, amelyet ki kell nyomtatni, hiszen a jeles napon a feldíszített étkezőben az ünnepelt fogadja majd a barátait is. Szülinapi tortát hozhat az ünnepelt, de igény szerint gondoskodik róla a tanoda is.

Szabadulós szülinapi programok

Ha azt gondolná, hogy a kijutós játék feladványai túl bonyolultak, nem gyerekeknek valók, akkor bizony téved! A feladatok, rejtvények között akad jó pár olyan, ami a fiatalabb korosztálynak sem okoz gondot! Ráadásul még izgalmasabb, ha egy királykisasszonyt kell kiszabadítani az elátkozott, középkori kastélyból. Így van ez a Királyok Völgye szabadulós játékban is, amely egyedülálló játékélményt nyújt. Ügyességi és logikai feladatok megoldásával kell kijutni egy sírkamrából, amelyre mindössze egy órájuk van a gyerekeknek.

Állati szülinapi programok

Szó szerint állati egy zsúr a népszerű Zoo Caféban, amely pár éve nyitott meg Budapesten. Az állatokkal teli kávézóban egy gondozó vagy zoopedagógus közreműködésével a gyerekek játszva ismerkedhetnek meg közelebbről a kávézó „lakóival”, majd a kávék, limonádék, sütemények elfogyasztása után lehetőség nyílik arra is, hogy e különleges állatokkal, akár a színes arapapagájjal fejen vagy vállon, akár egy boával a nyakban, nem mindennapi fotók készüljenek. Árajánlatot az érdeklődők a kávézó weboldalán kérhetnek.

Lézerbuli szülinapi programok

A lézerpályák szintén nagyon izgalmas szülinapi helyszínek lehetnek, a többpályás Laserparkban minimum 10, maximum 24 fővel lehet foglalni. Több tortából lehet választani, amelyet a játékok között fogyaszthat el az ünnepelt és a barátai, de ezen kívül más étel- és italcsomag is választható. Lehet sivatagi csatát vagy dzsungelharcot is választani, 14 éves korig pedig Elevenpark- belépővel is jutalmazzák a játékosokat. 

Hasonló weboldalak, szülinapi témához vagy játékokhoz kapcsolódó támákban:

https://eskuvoijatekok.blog.hu

https://szulinapi.blog.hu

https://kincskeresojatek.blog.hu

https://szulinapijatekok.blog.hu

https://csapatepitojatekok.blog.hu/

https://szulinapiajandek.blog.hu/